Tasker

TacOut forhandler udelukkende 5.11 Tactical rygsække, da det ganske enkelt er de bedste i vores optik. Uanset om du skal bruge en klassisk rygsæk i stil med RUSH serien eller en lille praktisk sling som RUSH MOAB6 eller en 2-banger så har 5.11 Tactical altid en løsning på dit behov. 

Taskerne er ideelle til både outdoors- og taktiske brug. En RUSH 24 taske kan både bruges til transport af taktisk udstyr, men også til en tur i skoven eller på rejsen som en smart rejsetaske 

TacOut fører flere specialist tasker herunder 5.11 Patrol Ready, som er en favorit taske blandt politi og patrulje folk samt flere Range Ready bags til skytter og IPSC udøvere. Vi har ligeledes fået flere ALS tasker hjem i vores sortiment, som er designet til brand- og redningsprofessionelle. 

Der er flere tasker i 5.11 Tacticals sortiment, som er yderst velegnet til EDC brug herunder AMP serien, de mindre tasker som 5.11 Tactical's push-pack m.fl. 

Benyt menuen til at navigere på vores site, hvis der er en bestemt taske eller pack, som ikke er i vores sortiment på hjemmesiden, så tøv endeligt ikke med at tage kontakt til os. Vi kan skaffe det meste.