Brands

 

5.11 Tactical er en amerikansk producent af kvalitets udstyr til det professionelle og taktiske segment. Brandet leverer 360° løsninger til politi, brand- og rednings enheder samt kommerciel og private sikkerhedsvirksomheder. Vi anbefaler 5.11 Tactical som leverandør af uniformering. 


 


ClawGear producerer taktisk beklædning og apparel herunder nylon pouches målrettet specialist enheder i Europa.


 


SET - Sweden Entry Tools producerer indtrængningsudstyr til politi, brand og redningsenheder. Udstyret er kendt for sit innovative design, som tager udgangspunkt i operatørens behov. SET forhandles udelukkende til offentlige virksomheder og institutioner.


 

       

Tasmanian Tiger er en producent af taktisk udstyr og beklædning herunder er brandet særligt kendte for deres nylon pouches, tasker samt opbevaringsløsninger, som forhandles. Tasmanian Tiger er kendt for deres innovative produkter til professionelle i den spidse ende. 


 

LAPG - L.A Police Gear er en amerikansk producent af uniformering og udstyr.


 

High Threat Innovations (H.T.I) producerer de kendte TraumaPAK's, som er målrettet professionelle og EDC brugere. H.T.I er kendt for sin solide kvalitet og grundstenen for produkterne er "vil jeg anvende det selv" - brandet drives af Ofer Lichtmann, som selv er operativ redder.  


 


Tardigrade Tactical er en dansk producent af taktisk udstyr herunder pouches, samt særlige produkter målrettet politi- og retsvæsen. Tardigrade Tactical holder til på den Københavnske Vestegn og al produktion, design og produktudvikling sker lokalt. 


  

 

 

 

Quiqlite er et firma, som er grundlagt af Brian Quittner, en tidligere politibetjent fra USA. Grundstenen i virksomheden Quiqlite var Brian Quittner's eget operative og taktiske behov og ønske til en lille håndfri lyskilde, som kunne bruges til læsning, skrivning og orientering i mørke.


 

Falco Holsters producerer en bred vifte af taktiske hylstre og tilbehør i Europa.


 

 
Source Tactical udvikler hydration løsninger til professionelle operatører og specialister. Source Tactical er kendt for sine innovative produkter, som er yderst funktionelle og hårdføre.