Bodycam

De fleste har efterhånden set ganske dramatiske videoklips sikret fra bodycams fra ind- og udland. Videosekvenser, som typisk har været genstand for meget debat omkring myndighedspersoners ageren og dispositioner i konkrete magtanvendelses- og retshåndhævelses situationer.

Bodycams kan dog også bruges til meget andet i en dansk og mere jordnær kontekst. I Danmark anvendes bodycams eller kropsbårne kameraer bl.a. af civile vagter, buskontrollører, private vagter samt p-vagter m.fl.


Bodycams anvendes præventivt og som bevissikring af eks. vagter og dørmænd i restaurations- og nattelivet. En dørmand kan eksempelvis aktivere sit bodycam demonstrativt inden en gæst kommer med verbale og fysiske udfald mod personalet. Her kan dørmanden meget tydeligt signalere, at han vil bruge sit bodycam til at optage gæstens næste handling. Dørmanden kan efterfølgende påvise et meget faktuelt hændelsesforløb af en given situation, hvilket kan medvirke til færre klager og anmeldelser.

Tactical Solutions har forhandlet bodycams siden 2017 og vi har efterhånden udviklet stor ekspertise i at finde de rette løsninger til de rette kunder. Vi servicerer både helt store multinationale virksomheder og små lokale organisationer. 

Du kan læse mere om bodycams nedenfor.

 

Use-cases af bodycam teknologi: