Handelsbetingelser

Virksomhedens juridiske navn:

TacOut.dk
SECTRO NORDIC ApS
Hvidsværmervej 161

DK-2610 Rødovre

 

Besøgs- og virksomhedsadresse.

info@tacout.dk

CVR nr.: 39338394

Etableringsår: 2017

 

BESTILLING

På TacOut.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på info@tacout.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter jfr. gældende lovgivning.

Priserne er dagspriser. 

Når du handler med TacOut.dk indgås aftaler på dansk og det er ikke muligt, at se tidligere foretagne ordrer ved login på websitet.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til support@tacout.dk

 

LEVERING

Ved bestilling afsendes ordren normalt indenfor 1 til 5 arbejdsdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid, hvilket typisk er 10-14 arbejdsdage (oftest kortere).

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter bekræftet ordreafsendelse fra TacOut (SECTRO NORDIC ApS).

Varerne pakkes og sendes og sendes med PostNord, GLS eller kan afhentes via webshoppens leveringsmulighed "Click & Collect" (gratis).

Alle varer leveres så længe lager haves.

Vi leverer til Danmark og andre lande inden for EU (efter aftale). 

Ved bestilling af både lagervarer med 1-5 arbejdsdages levering og varer som er angivet som 10-14 arbejdsdages varer, forbeholder TacOut.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

 

RETURRET (FORTRYDELSESRET)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på TacOut.dk. 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du; 

a) har modtaget din vare 

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@tacout.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Det er vigtigt at du anfører dit webordre nummer. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 

RETURNERING:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Er der tale om en ombytning, så betaler vi fragten. Læs evt. mere under punktet “Ombytning”.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Hvis du imod forventning har en vare, som ikke kan returneres med almindelig post, så skal du meddelle os dette skriftligt således, at vi kan finde en løsning på dette. 
 

VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 


TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.  

Vi betaler ikke for returfragten, når du bruger din fortrydelsesret.

Er det en ombytning betaler vi fragten.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Varer der sendes retur på grund af fortrydelsesretten skal sendes til: 

TacOut.dk
SECTRO NORDIC ApS
Hvidsværmervej 161

DK-2610 Rødovre

 


 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores returlabel/standardfortrydelsesformular

Du kan vælge at gøre brug af vores returlabel og få udprintet en returlabel. 

Hent returlabel her

Bemærk! Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav. 

 

OMBYTNING

Ønsker du at bytte en eller flere varer skal du sende varen retur og udfylde vedlagt returseddel. Herefter skal du genbestille varen på TacOut.dk I den rigtige størrelse eller farve.

Vi betaler returfragten for varer der ombyttes . Derfor er det vigtig, at du påfører returseddelen det nye ordrenummer for den nye bestilling.

Varerne sendes til:

TacOut.dk
SECTRO NORDIC ApS
Hvidsværmervej 161

DK-2610 Rødovre

 


 

PERSONDATA VED KØB (GDPR)

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, tlf.nr samt din e-mail-adresse. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos SECTRO NORDIC ApS og opbevares i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Ejeren og ansatte for SECTRO NORDIC ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige på TacOut.dk er Søren Wind.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Kreditkortoplysninger krypteres.

Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger.

Oplysninger afgivet til TacOut.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos SECTRO NORDIC ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SECTRO NORDIC ApS via e-mail info@tacout.dk

 

KONKURRENCER OG SOCIALE MEDIER

 

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på Facebook, Instagram eller i vores nyhedsbreve.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 2-4 uger.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. 

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. 

Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Vinderne af konkurrencerne skal selv indberette og afholde præmieafgift overfor SKAT. 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. 

 

REKLAMATION 

TacOut.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse.

Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition henvises du til at oprette en returseddel online. Denne returseddel udfyldes og returneres sammen med varerne. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. 

Når du handler på TacOut.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. 

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 14 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7-14 dage. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller forsendelser, som er sendt til pakkeshops.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Returadressen er:

TacOut.dk
SECTRO NORDIC ApS
Hvidsværmervej 161

DK-2610 Rødovre

 

 

BETALING

Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Mastercard Debit, EAN (offentlige myndigheder) samt MobilePay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på TacOut.dk. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra TacOut.dk dvs. varen er afhentet/leveret til fragtfirma eller pakkeindlevering.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 
 

 

KLAGEVEJLEDNING:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@tacout.dk

Hvis det imod forventning ikke kan lykkes os at løse en tvist imellem dig som kunde og SECTRO NORDIC ApS kan du som forbruger vil klage over dit køb, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk