CLOUD BASERET TEKNOLOGI.

At vælge en cloud-baseret løsninger afhænger af din organisations operative og taktiske behov.

Oftest er det noget vi drøfter eller tester i fællesskab med dig og din organisation.  

Vi forhandler flere former for cloud-baserede løsninger herunder bodycams, som uploader direkte til skyen som Eagle Eye Networks BC01. Dette bodycam kan konfigureres til at uploade kritiske optagelser til skyen samt uploade andre "ikke kritiske optagelser" via WiFi eller LAN. 

HYTERA's VM780D samt 580D er hybride bodycams, som udgangspunkt optager både lokalt og kan konfigureres til at streame til "cloud".

HYTERA's bodycams har mulighed for at sende videofeed direkte til en vagtcentral, KSN/HQ eller andet. HYTERA's kropsbårne kameraer er velegnede til organisationer og virksomheder, som har flere operatører i felten, hvor behovet for realtime feedback og "visuel kontakt" er afgørende eks. ved store festivaller, events eller tilsvarende større begivenheder. 

Det kan oplyses, at HYTERA er et af de mest anvendte brands i bl.a. hele sikkerheds- og restaurations industrien i UK. 

S4G tilbydes som et dedikeret cloud-baseret system, hvor optagelser gemmes realtime "i skyen" på sikre servere. Vores integration har været længe undervejs men det er nu muligt at få sin egen dedikerede server, hvor vi anbefaler en AWS server løsning, som er sikkert placeret i Europa (EU GDPR).