Håber du får kræft og dør!

Overskriften kan lyde meget barsk, men det er den slags tilsvininger mange p-vagter møder dagligt.

Faktisk er overstående “dødsønske” i den milde ende af, hvad man kan risikere at høre når man passer sit arbejde med at håndhæve private parkeringsregler.

Langt de fleste mennesker bliver frustrerede og irriterede, når de ser den velkendte “p-afgift” blafre bag viskeren. De fleste accepterer det efter de måske har krøllet den sammen i vrede, da de inderst inde ved, at de har sovet i timen. Men der er desværre en restgruppe af personer, som i stedet for at være blive vrede på sig selv i stedet “koger over” og lader deres frustration gå udover den enkelte kontrollant.

Tactical Solutions har hjulpet flere mindre og mellemstore parkeringsselskaber med at implementere bodycam teknologi blandt deres p-vagter og kontrollører. Fælles for firmaerne har været et behov for at skabe tryghed blandt deres ansatte ved brug af de kropsbårne bodycams til både bevis og hændelsesdokumentation.

Det er Tactical Solutions erfaring igennem de seneste år, at anvendelsen af bodycams både giver den enkelte medarbejder tryghed, men at et kropsbåret kamera ligeledes skaber transparens i forhold til medarbejderes handlinger når utilfredse kunder klager (og det gør de i stor stil).

P-vagten “Hassan” fra DinParkering er glad for sit nye bodycam “Når de (vrede personer) ser at kameraet lyser rødt og optager, så tager det toppen…de fleste tager en slapper og holder op med det samme! De ved de bliver filmet, og måske skal de lige sige en sidste dum ting inden de bider sig selv i tungen”. 
 

Driftchef Dennis fra DinParkering på den Københavnske Vestegn tog sammen med sin ledelse kontakt til Tactical Solutions via webshoppen TacOut. Efter et kort møde, hvor bodycam teknologi samt GDPR mv.

Allerede kort tid efter introduktionen af de små kropsbårne bodycams er der sket en markant forbedring i trygheden blandt kontrollørerne. Det kan være krævende at håndhæve p-regler alene i udsatte områder, hvor medarbejderen er udsat. I disse situationer kan et bodycam skabe den ekstra tryghed. Det er klart det præventive element, som er afgørende.

DinParkering har sammen med Tactical Solutions udarbejdet klare procedurer for anvendelse, håndtering og behandling af data. Du er velkommen til at tage kontakt til os såfremt du ønsker at vide mere om bodycams og kropsbårne kameraer